Vijesti

četvrtak, 24 mart 2022 20:57

Prodaja vozila neposrednom pogodbom

Preuzmite oglas na linku ispod.

utorak, 29 decembar 2020 23:03

Plan integriteta

Imajući u vidu da planovi integriteta predstavljaju značajan preventivni mehanizam kad je u pitanju otklanjanje sumnje u mogućnost nastanka i razvoja korupcije, te kako je članom 75 stav 2 Zakona o sprječavanju korupcije („Sl. list CG“, br. 53/14 i 42/17) predviđena obaveza organa vlasti da plan integriteta učini dostupnim javnosti objavljivanjem na svojoj internet stranici ili na drugi odgovarajući način.

 

 
  
ponedjeljak, 16 mart 2020 16:30

Obavještenje za javnosti - COVID-19

Obavještavamo javnost da je DOO “Komunalne djelatnosti” Bar u vidu sprječavanja , pojave i eventualnog širenja Corona virusa preduzelo sledeće mjere:

  1. Svi zaposledni su pisanim putem informisani o Corona virusu , mjerama opreza koje su uvedene, preventivnim mjerama zaštite koje je potrebno preduzeti i načinu zaštite od virusa.
  2. U toku dana izvršiće se dezinfekcija svih poslovnih prostorija Društva, pijace, pijace mješovite robe, autobuske stanice, mehanizacije i Gradske kapele.
  3. Uvedena su dežurstva, a dalji rad će se prilagoditi novonastaloj situaciji.
  4. Obustavljen je do daljnjega rad sa strankama, sem za plaćanje računa u zgradi uprave na IV spratu i na Tržnici u Baru.
  5. Sve zahtjeve dostavljati putem pošte ili na e-mail adresu Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli..
  6. Sve servisne informacije mogu se dobiti na brojeve telefona 030/311-418 i 030/311-957 , kao i našem Facebook profilu DOO Komunalne djelatnosti Bar i Instagram profilu komunalne_djelatnosti_doo_bar.

Grabuljanje lista sa travnjaka i pješačkih staza u ulici Maršala Tita.

Redovni poslovi na metlanju i pročišćavanju terena na šetalištu u Baru i oko dvorca Kralja Nikole.